تماس: 33580079 - 077

چطور میتونم نسبت به خرید یکی از انواع بیمه های زندگی اقدام کنم؟؟

شما میتوانید از طریق فرم درخواست مشاوره ، درخواست خود را ثبت نمایید ، در اولین فرصت یکی از همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت.

چرا باید به شرکتهای بیمه ای اطمینان کنم؟؟

اگر شرکت بیمه تا چند سال آینده ورشکسته شود یا به هر صورت این شرکت‌ بیمه وجود نداشته باشد تکلیف بیمه
گذاران بیمه عمر چه خواهد بود؟؟؟؟

ماده ۳۷ قانون بیمه مرکزی:
این ماده قانون بیمه مرکزی نشان می دهد که تمامی شرکت های بیمه خصوصی و دولتی ، تحت نظارت مستقیم بیمه مرکزی جمهوری اسلامی هستند و ثبت و تاسیس آنها فقط با مجوز بیمه مرکزی ممکن است . همچنین ثبت‌هر نوع تغییرات بعدی در اساسنامه و میزان سرمایه و سهم موسسات بیمه ای که به ثبت رسیده باشند ، حتما با انجام موافقت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی می باشد.

ماده ۶۰ قانون بیمه مرکزی:
اموال شرکتهای بیمه همچنین تمامی ودایع مذکور در مواد ۳۶ و ۴۶ قانون تاسیس بیمه و بیمه گری ، تضمین حقوق و مطالبات بیمه گذاران ، بیمه شدگان و صاحبان حقوق انان است و در صورت انحلال یا ورشکستگی یک شرکت بیمه ، بیمه گذاران و بیمه شدگان و صاحبان حقوق انان نسبت به سایر بستانکاران ، حق تقدم دارند.
در میان رشته های مختلف بیمه ، حق تقدم با بیمه عمر است.

ماده ۷۱ قانون بیمه مرکزی:
کلیه شرکت های بیمه که در ایران فعالیت می نمایند ، باید ۵۰٪ در رشته بیمه های زندگی(شامل بیمه عمر و سرمایه گذاری) و ۲۵٪درصد در سایر رشته ها از معاملات بیمه ای مستقیم‌خود را نزد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی بیمه اتکایی نمایند.
(این ماده قانون نشون می دهد که ۵۰٪ از حق بیمه هایی که شرکت بیمه بابت بیمه عمر از بیمه گذاران خود دریافت می کنند ، مستقیما به حساب بیمه مرکزی جمهوری اسلامی واریز می شود.
(در قبال ۵۰ درصدی که بیمه‌مرکزی دریافت میکند ، مکلف است تا در صورت متضرر شدن آن شرکت بیمه ، به نسبت حق بیمه های دریافتی ، به صورت اتکایی عمل نموده و تا سهمی مشخص از ضرر و زیان را جبران کرده تا از ورشکستگیه شرکت بیمه جلوگیری نماید)

مدت قرارداد بیمه های زندگی چند سال است؟؟

در شرکت بیمه زندگی خاورمیانه شما میتوانید بیمه های زندگی با قراردادهای 5 ، 10 ، 15 ، 20 ، 25 و 30 ساله به شرط این جمع که سن بیمه شده با مدت زمان بیمه ، از 96 سال تجاوز ننماید را خریداری نمایید.

در حالت کلی مشاوران ما مدت قرارداد را به شما 30 ساله پیشنهاد خواهند داد ، چرا که اگر مثلا شما قرارداد 10 ساله ای ببندید و بعد از پایان قرارداد با توجه به جذابیت بیمه های زندگی ، تصمیم به تمدید قرارداد داشتید ، شرکت طبق روال قبل شما را بیمه نخواهد کرد. چون قطعا با گذشت 10 سال ریسک بیمه پذیری شما بالاتر رفته است.

اگر قبل از اتمام قرارداد تصمیم به کنسل کردن بیمه داشته باشم ، برای پرداختی های من چه اتفاقی می افتد؟؟

در ابتدای شروع قراردا بیمه ، به شما به عنوان بیمه گذار جدولی تقدیم می شود که کلیه پرداختی ها و دریافتی های شما بر اساس نحوه پرداخت و با محسبات کامل حضورتان تقدیم میگردد.

بر اساس این جدول در هر زمانی از قرارداد بیمه که شما قصد بازخرید بیمه نامه تان را داشته باشید ، مبلغ مشخص شده به حساب شما واریز خواهد شد.

توجه داشته باشید که در بیمه های زندگی ، که بر اساس پوششهای مالی خریده شده باشد ، از سال پانزدهم به بعد به سود دهی قابل توجه خواهند رسید.

بیمه عمر فقط برای زمان فوت و بعد از خودم بدرد میخورد ، آیا این درست است؟؟

خیر . این یک باور کاملا اشتباه است که متاسفانه در بین افراد جامعه ما جا افتاده است ، که متاسفانه ناشی از استفاده اشتباه از کلمه بیمه عمر بجای بیمه زندگی است.

اصلی ترین پوششهای بیمه های زندگی به نحوی طراحی شده است که بیمه شده در قید حیات بتواند از آنها استفاده نماید و لذت دوران بازنشستگی بدون دغدغه را بچشد.

از آن سوی ، اگر بیمه شده ای در مدت زمان بیمه از دنیا برود ، حق بیمه های پرداختی نباید از بین برود . پس در صورت فوت بیمه شده نیز عواید بیمه نامه به ذینفعان مشخص شده در بیمه نامه تعلق میگیرد.

پس داشتن بیمه های زندگی یک بازی برد برد است.

در فیش حقوقی من کسری به نام بیمه عمر وجود دارد ، آیا باز هم نیاز به بیمه عمر دارم؟؟

معمولا بیمه عمر ارایه شده به کارکنان دولت و کسر شده از حقوق ، بیمه عمر به شرط فوت میباشد. یعنی در صورت فوت بیمه گذار مبلغ قراداد بیمه با بازماندگان ایشان پرداخت خواهد شد ، که معمولا مبلغ قابل توجهی نمیباشد.

ماهیت اصلی بیمه های زندگی تضمین آینده افراد است. هر فردی میتواند در طول زندگی خود تا 5 فقره انواع بیمه زندگی داشته باشد.

بیمه های زندگی انواع محتلفی دارند که شما میتوانید در صورت تمایل نسبت به خرید یکی از انواع بیمه های زندگی بر اساس نیاز خود اقدام نمایید.

جهت خرید و مشاوره میتوانید با مشاوران ما در تماس باشید.

میزان حق بیمه پرداختی در بیمه های زندگی چقدر است؟؟

میزان حق بیمه پرداختی از طرف بیمه گذار ، بستگی به درآمد ایشان دارد. ولی بهترین حالت ممکن برای پس انداز ، به میزان 10 درصد از درآمد سالیانه می باشد.

با 10 درصد پس انداز سالیانه از درآمد خود می توانید یک آینده مطمئن و بدون دغدغه داشته باشید.

من بیمه تامین اجتماعی دارم ، آیا به بیمه زندگی نیاز دارم؟؟

بیمه های تامین اجتماعی ماهیتی درمانی دارند و تفاوت زیادی با بیمه های زندگی دارند ، ولی میتوانند مکمل یکدیگر باشند.

احتمالا شما هم از آن دسته افرادی هستید که بین انتخاب و خرید بیمه عمر و یا بیمه تامین اجتماعی دودل هستید. واقعیت این است که تفاوت بیمه عمر با تامین اجتماعی موارد متعددی را شامل می‌شود. با ما همراه باشید تا دراین مطلب تفاوت بیمه عمر و تامین اجتماعی را کاملا متوجه شوید و از مزایا و معایب بیمه تامین اجتماعی و عمر آگاه شوید تا در نهایت بتوانید با آگاهی بیشتری نسبت به خرید هر کدام اقدام کنید.

شاید با توجه به ماهیت متفاوت بیمه تامین اجتماعی و بیمه عمر انجام مقایسه بین این دو بیمه نامه از اول کار درستی نباشد. بهتر است که به جای مقایسه بیمه عمر  و تامین اجتماعی اول به شناخت درست این دو بیمه نامه بپردازیم تا در ادامه بهتر تفاوت بیمه عمر و تامین اجتماعی را درک کنید.

بیمه تامین اجتماعی برای تمامی افراد شاغل اجباری بوده و با توجه به قانون کار همه افراد شاغل باید این بیمه نامه را داشته باشند. حق بیمه تامین اجتماعی هر ساله توسط وزارت کار مشخص می‌شود و نسبتی با مبلغ حقوق پایه دارد و باید تا ۳۰ سال به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود و دارنده این بیمه نامه در طول داشتن این بیمه نامه می‌تواند فقط از پوشش‌های ساده درمانی این بیمه نامه استفاده نماید و در پایان مدت ۳۰ ساله می‌تواند از مستمری این بیمه نامه استفاده کند. معمولا در طی سال‌های بیمه و در صورت عدم ادامه هیچ مبلغی به عنوان مجموع سرمایه پرداختی عودت داده نمی‌شود.

در مقابل بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه نامه‌ای است اختیاری که با طرح‌های مختلف بیمه ای هم دارای پوشش‌های بیمه‌ای بهتر بوده و هم یک سرمایه گذاری ارزنده برای فرد بیمه شده می‌تواند می‌باشد. همچنین مبلغ پس انداز  در بیمه عمر به انتخاب خود فرد می‌باشد.